:

Szerző: roberto

2002. július 1. 22:21

A kínai Red Flag Software és a norvég Opera Software együttműködési szerződést írt alá

[Opera Software] A norvég Opera Software ma sajtóközleményt adott ki arról, hogy stratégiai együttműködést kötött a Red Flag Software-rel. Kína vezető Linux-disztribútora a beágyazott eszközökhöz (PDA, STB, Thin Client) ajánlott termékvonalát a norvég cég böngészőjével fogja ellátni. A most megkötött együttműködés nyomán az Opera Software előtt megnyílt az az első nagy ázsiai piac, a cég böngészője a Red Flag Software termékein keresztül elérhetővé válik az ázsiai OEM-ek (Original Equipment Manufacturers) és SSP-k (Software Solution Providers) számára.

Red Flag[Opera Software] A norvég Opera Software ma sajtóközleményt adott ki arról, hogy stratégiai együttműködést kötött a Red Flag Software-rel. Kína vezető Linux-disztribútora a beágyazott eszközökhöz (PDA, STB, Thin Client) ajánlott termékvonalát a norvég cég böngészőjével fogja ellátni. A most megkötött együttműködés nyomán az Opera Software előtt megnyílt az az első nagy ázsiai piac, a cég böngészője a Red Flag Software termékein keresztül elérhetővé válik az ázsiai OEM-ek (Original Equipment Manufacturers) és SSP-k (Software Solution Providers) számára.

"Olyan kiváló partnerrel szerződni, mint a Red Flag, nagyszerű kezdet az Opera számára Ázsiában" -- mondta Lars Boilesen, az Opera Software beágyazott termékekkel foglalkozó részlegének vezetője, hozzátéve, hogy reményeik szerint az Opera hamarosan Ázsiában is éppolyan ismert név lesz, mint a világ más részein.

A Red Flag Software úgy tűnik, hogy tényleg komolyan ráállt a beágyazott eszközök piacára, a cég alig két hete kötött stratégiai megállapodást a szintén norvég TrollTech AS-sel, azzal a céggel, amelyik többek közt épp az Opera (és a roppant népszerű KDE munkakörnyezet) alapjául szolgáló Qt rendszerkönyvtárat fejleszti.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 21:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.