Szerző: Bodnár Ádám

2002. június 30. 18:47

Már PC-n is élvezhető Britney Spears "művészete"

A THQ bejelentette, hogy immár PC-n is játszható a Britneys Dance Beat. A felhasználók a játékban Britney Spears turnéján az egyik háttértáncos bőrébe bújnak, a konkrét feladatuk pedig az, hogy a gombok nyomogatásával a koreográfia által megadott táncmozdulatokat tegyék meg.

A THQ bejelentette, hogy immár PC-n is játszható a Britney's Dance Beat. A felhasználók a játékban Britney Spears turnéján az egyik háttértáncos bőrébe bújnak, a konkrét feladatuk pedig az, hogy a gombok nyomogatásával a koreográfia által megadott táncmozdulatokat tegyék meg.

Amennyiben jól táncolunk, abban a megtiszteltetésben lehet részünk, hogy ellátogathatunk a sztár öltözőjébe, vagy eddig még sosem látott koncertfelvételeket nézhetünk meg. Az igazi fanatikusok kvízjátékkal ellenőrizhetik le, vajon elegendő információval rendelkeznek-e az imádott Britneyről.

"A Britney's Dance Beat nagyszerűen néz ki és oltári jó vele játszani " -- mondta Larry Rudolph, Britney menedzsere. A játékban Britney összes nagy sikerű dala szerepel, köztük az Overprotected, a Baby One More Time, a Oops!...I Did it Again és a Stronger.

A Britney's Dance Beat csupán az első a THQ sorozatában, a hírek szerint a jövőben még számíthatunk Britney-játékokra. "Bámulatos, hol tart már a tudomány" -- mondta Artúr király a Gyalog-galoppban, és mennyire igaza volt. Britney egyébként nem csak PC-n, hanem PlayStation 2-n és Game Boyon is büntet. Kész röhej.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról