Szerző: roberto

2002. június 27. 22:13

A SuSE Linux Enterprise Server megkapta az Oracle 9i R2 adatbáziskezelőhöz és az Oracle E-Business Suite-hoz a hitelesítést

[SuSE] A SuSE Linux Enterprise Server 7 (SLES7) ismét sikeresen vizsgázott az Oracle termékek támogatása terén -- jelentette be tegnap a SuSE egyesült államokbeli leányvállalata. A SLES7 rendszer ugyanis megszerezte a szükséges hitelesítéseket az Oracle 9i adatbáziskezelő második kiadásához, a 9i RAC (Real Application Clusters) és a 9i AS (Application Server) termékekhez, valamint az Oracle E-Business Suite 11i-hez. A SuSE Linux vállalati terméke ezzel hivatalosan is alkalmassá vált az Oracle legfontosabb termékeinek futtatására.

HIRDETÉS

SuSE Linux[SuSE] A SuSE Linux Enterprise Server 7 (SLES7) ismét sikeresen vizsgázott az Oracle termékek támogatása terén -- jelentette be tegnap a SuSE egyesült államokbeli leányvállalata. A SLES7 rendszer ugyanis megszerezte a szükséges hitelesítéseket az Oracle 9i adatbáziskezelő második kiadásához, a 9i RAC (Real Application Clusters) és a 9i AS (Application Server) termékekhez, valamint az Oracle E-Business Suite 11i-hez. A SuSE Linux vállalati terméke ezzel hivatalosan is alkalmassá vált az Oracle legfontosabb termékeinek futtatására.

Az Oracle 9i adatbáziskezelő erőteljes infrastruktúrát biztosít biztosít a világ több ezer vállalatának e-üzleti igényeihez, mondta a bejelentés kapcsán Holger Dyroff, az oaklandi SuSE Inc. vezetője, majd hozzátette, hogy a SuSE Linux használatával ezek a vállalatok a világ egyik legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb és leginkább megengedhető operációs rendszerével dolgoznak.

a címlapról