Szerző: roberto

2002. június 27. 21:42

A MandrakeSoft támogatja az AMD x86-64 architektúráját

[MandrakeSoft] A MandrakeSoft ma jelentette be, hogy az AMD-vel együttműködve elkészíti a Mandrake Linux x86-64 architektúrára optimalizált változatát. Jacques Le Marois, a MandrakeSoft elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az új generációs AMD Athlon és Opteron processzorokra egy külön Mandrake Linux verzió készül majd, amely a vállalat reményei szerint növelni fogja a MandrakeSoft termékek elfogadottságát a vállalati piacokon. Robert Stead, az AMD európai marketingigazgatója szerint az x86-64 technológiával felvértezett processzorokra készülő Mandrake Linux egy erőteljes, megbízható és könnyen telepíthető disztribúció lesz. A Mandrake Linux új, AMD processzorokat támogató 9-es verziói várhatóan a jövő év elején kerülnek majd kereskedelmi forgalomba.

MandrakeSoft[MandrakeSoft] A MandrakeSoft ma jelentette be, hogy az AMD-vel együttműködve elkészíti a Mandrake Linux x86-64 architektúrára optimalizált változatát. Jacques Le Marois, a MandrakeSoft elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy az új generációs AMD Athlon és Opteron processzorokra egy külön Mandrake Linux verzió készül majd, amely a vállalat reményei szerint növelni fogja a MandrakeSoft termékek elfogadottságát a vállalati piacokon. Robert Stead, az AMD európai marketingigazgatója szerint az x86-64 technológiával felvértezett processzorokra készülő Mandrake Linux egy erőteljes, megbízható és könnyen telepíthető disztribúció lesz. A Mandrake Linux új, AMD processzorokat támogató 9-es verziói várhatóan a jövő év elején kerülnek majd kereskedelmi forgalomba.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról