:

Szerző: roberto

2002. június 26. 20:31

Megjelent a SuSE Linux eMail Server 3.1-es verziója

[SuSE Magyarország] Megjelent a SuSE Linux eMail Server 3.1-es verziója, amely hazánkban már július elsejétől kapható a viszonteladóknál. A SuSE Linux eMail Server egy könnyen működésbe hozható, teljes értékű levelezőszerver, amellyel nemcsak a hagyományos levelezés oldható meg, hanem a közös tennivalók és feladatok szervezése is. A 3.1-es verzió újdonságai közé tartozik a Microsoft Outlook 98/2K/XP kliensekkel való határidőnapló-szinkronizálás, a továbbfejlesztett adminisztrációs felület és a kibővített internetes karbantartási felület.

SuSE Linux[SuSE Magyarország] Megjelent a SuSE Linux eMail Server 3.1-es verziója, amely hazánkban már július elsejétől kapható a viszonteladóknál. A SuSE Linux eMail Server egy könnyen működésbe hozható, teljes értékű levelezőszerver, amellyel nemcsak a hagyományos levelezés oldható meg, hanem a közös tennivalók és feladatok szervezése is. A 3.1-es verzió újdonságai közé tartozik a Microsoft Outlook 98/2K/XP kliensekkel való határidőnapló-szinkronizálás, a továbbfejlesztett adminisztrációs felület és a kibővített internetes karbantartási felület.

A webes felület szolgáltatásait az emailserver.suse.de címen felállított bemutató site-on próbálhatják ki az érdeklődők.

A termék javasolt végfelhasználói ára nettó 257400 Ft, amely részletes dokumentációt, 30 napos telepítési segítséget, valamint 12 hónapos szoftverkarbantartást foglal magában. A SuSE Linux eMail Server 3-as verziójának regisztrált felhasználói a SuSE szoftverkarbantartási oldalán keresztül juthatnak hozzá a frissítésekhez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról