Szerző: roberto

2002. június 23. 13:41

A KDE grafikus munkakörnyezet 3.1-es verziójának ütemezési tervei

[KDE.org] A KDE Projekt közzétette a grafikus munkakörnyezet következő verziójának ütemezési teveit. A KDE következő változatának kiadásait továbbra is Dirk Mueller fogja koordinálni; a 3.1-es verzió első fejlesztői változata július elején fog megjelenni, egy hónappal később, augusztus elején várható az első béta, és szintén egy hónap múlva, szeptember elején jön a második béta.

K Desktop Environment[KDE.org] A KDE Projekt közzétette a grafikus munkakörnyezet következő verziójának ütemezési teveit. A KDE következő változatának kiadásait továbbra is Dirk Mueller fogja koordinálni; a 3.1-es verzió első fejlesztői változata július elején fog megjelenni, egy hónappal később, augusztus elején várható az első béta, és szintén egy hónap múlva, szeptember elején jön a második béta. Ha minden jól megy, október elején már az első kiadásra jelölt változatot (rc1) próbálgathatjuk, és október közepére megérkezik a végleges KDE 3.1. A tervezett új lehetőségekről a developer.kde.org-on olvashatunk, ahol többek közt az is szerepel, hogy KDE 3.1-et fel szeretnék készíteni az Intel C++ fordítójának hatos verziójával történő fordításra is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról