Szerző: roberto

2002. június 17. 17:36

Megjelent a GNOME 2 desktop első kiadásra jelölt verziója

[LinuxToday, GNOME.org] Az elmúlt hét végén megjelent a GNOME desktop második verziójának első kiadásra jelölt változata (rc1). Az új kiadáshoz csaknem az összes GNOME 2 csomagot frissítették, ezeknek a forráskódja az ftp.gnome.org -ról tölthető le. A Ximian GNOME grafikus környezetet használók a Red Carpet telepítőszoftveren keresztül naponta frissített, Red Hat 7.2-es és 7.3-as rendszerekhez készült GNOME 2 rpm csomagokat tölthetnek le és telepíthetnek (GMOME2 Snapshots csatorna), így ők már az rc1-nél is frissebb (fejlesztői) szoftvereket próbálhatnak ki.

GNOME[LinuxToday, GNOME.org] Az elmúlt hét végén megjelent a GNOME desktop második verziójának első kiadásra jelölt változata (rc1). Az új kiadáshoz csaknem az összes GNOME 2 csomagot frissítették, ezeknek a forráskódja az ftp.gnome.org-ról tölthető le. A Ximian GNOME grafikus környezetet használók a Red Carpet telepítőszoftveren keresztül naponta frissített, Red Hat 7.2-es és 7.3-as rendszerekhez készült GNOME 2 rpm csomagokat tölthetnek le és telepíthetnek (GMOME2 Snapshots csatorna), így ők már az rc1-nél is frissebb (fejlesztői) szoftvereket próbálhatnak ki.

A már sokszor módosított GNOME 2 ütemterv szerint a végleges verzió június végén várható, ám könnyen elképzelhető, hogy a valós kiadási időpont július közepére fog tolódni.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról