Szerző: Bodnár Ádám

2002. június 17. 16:34

Nokia 6610 -- színes kijelzővel és multimédiás üzenetküldéssel ellátott telefon elsősorban üzletemberek számára

A Nokia bemutatta 6610 típusú felső kategóriás mobiltelefonját, amelyet elsősorban üzletembereknek ajánl.

A Nokia bemutatta 6610 típusú felső kategóriás mobiltelefonját, amelyet elsősorban üzletembereknek ajánl.

A színes kijelzővel, multimédiás üzenetküldési képességgel és Java-támogatással felruházott Nokia 6610 készülék háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900), azaz Európán kívül Ázsiában, Amerikában és Ausztráliában is használható. A telefon várhatóan a harmadik negyedév során kerül a piacra.

A Java 2 Micro Edition révén a Nokia 6610 képes Java alkalmazások futtatására, amelyek közül néhány előre telepített is van (mértékegység-átváltó, portfolió-kezelő, játékok), de később más alkalmazásokat is le lehet tölteni a telefonra.

A Nokia 6610 többszólamú csengődallamokkal kényezteti tulajdonosát, de ha ez nem lenne elég zenei, akkor lehetőség van a beépített FM-rádió hallgatására is. Természetesen a készülékre új csengőhangok tölthetők le MMS-ben, WAP-on, illetve a Nokia PC Suite szoftver segítségével az internetről. A Nokia 6610 kihangosítással is rendelkezik.

A telefon előlapja Xpress-on típusú, azaz a felhasználó által pillanatok alatt kicserélhető. A készülék dobozában három különféle színű előlap (fekete, fehér, szürke) található. Az egyedi megjelenést a kezelőfelület (menü) testreszabhatósága biztosítja.

A Nokia 6610 tömege 84 gramm. A készülék egy feltöltéssel 2-5 óra beszélgetési időt és 150-300 óra készenléti időt biztosít.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról