Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 25. 00:43

Sikeres negyedévet zárt a Maxtor

HIRDETÉS

A merevlemezeiről híres Maxtor, aki az utóbbi időben egyre erőteljesebben jelen van a hálózati adattárolók piacán is ma tette közzé legfrisebb pénzügyi eredményeit. Az április 1-el végződött negyedévben a vállalat 691 millió dolláros forgalom mellett 27 millió dolláros nyereséget könyvelhetett el. Ebben az időszakban közel 6,6 millió merevlemezt adott el a cég. A nyereség az előző negyedévhez képest 10 millió dollárral, azaz közel 60%-al nőtt. "Nagyon elégedettek vagyunk a Maxtor teljesítményével" -mondta Mike Cannon elnök-vezérigazgató.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.