Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 25. 00:43

Sikeres negyedévet zárt a Maxtor

A merevlemezeiről híres Maxtor, aki az utóbbi időben egyre erőteljesebben jelen van a hálózati adattárolók piacán is ma tette közzé legfrisebb pénzügyi eredményeit. Az április 1-el végződött negyedévben a vállalat 691 millió dolláros forgalom mellett 27 millió dolláros nyereséget könyvelhetett el. Ebben az időszakban közel 6,6 millió merevlemezt adott el a cég. A nyereség az előző negyedévhez képest 10 millió dollárral, azaz közel 60%-al nőtt. "Nagyon elégedettek vagyunk a Maxtor teljesítményével" -mondta Mike Cannon elnök-vezérigazgató.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.