Szerző: Barna József

2002. június 12. 17:51

ABIT és ECS: Thoroughbred magos Athlon XP processzort támogató alaplapok listája

Folytatva a korábban megkezdett információszerzést, ezúttal az ABIT és az ECS műhelyéből soroljuk fel azokat az alaplapokat, melyek a gyártók szerint támogatják az AMD által a hét elején bejelentett, illetőleg a jövőben megjelenő Thoroughbred magos Athlon XP processzorokat. Az ABIT egyelőre a következő termékek esetében garantálja a problémamentes működést:

[HWSW] Folytatva a korábban megkezdett információszerzést, ezúttal az ABIT és az ECS műhelyéből soroljuk fel azokat az alaplapokat, melyek a gyártók szerint támogatják az AMD által a hét elején bejelentett, illetőleg a jövőben megjelenő Thoroughbred magos Athlon XP processzorokat. Az ABIT egyelőre a következő termékek esetében garantálja a problémamentes működést:

ModellBIOS-verzió
AT78V
KG7 / KG7-RAID / KG7-Lite8S
KR7A / KR7A-RAID7G
KR7A-133 / KR7A-133R (ATA133)7G
KT7A v1.3 / KT7A-RAID v1.38T
KX7-333 / KX7-333R9K
NV7m97

Az ECS honlapján található táblázat ugyan nem tartalmaz egyértelmű adatokat, ám minthogy azt június 10-én frissítették, feltételezhető, hogy éppen a 0,13 mikronos Athlon XP megjelenésének alkalmából tették ezt a tajvani cég munkatársai. E feltételezés mentén értelmezve a táblázatot az derül ki, hogy a hazánkban igen népszerű K7S5A (v. 1.x) és K7S6A (v. 1.0x) a még áprilisban kiadott BIOS-verziókkal problémamentesen kezeli a Thoroughbred magos Athlon XP-t.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról