Szerző: roberto

2002. június 12. 11:28

Windows alkalmazások Linux alatt minden mennyiségben: CodeWeavers CrossOver Office 1.1 és CrossOver Plugin 1.1.2

[CodeWeavers] A WINE Projekt munkájára építő, Linux alatti windowsos technológiákkal foglalkozó CodeWeavers a tegnapi napon két termékének is új verzióját jelentette be.

CodeWeavers[CodeWeavers] A WINE Projekt munkájára építő, Linux alatti windowsos technológiákkal foglalkozó CodeWeavers a tegnapi napon két termékének is új verzióját jelentette be.

Megújult a CrossOver Office, amely lehetővé teszi a Windowsra készült programok használatát anélkül, hogy ehhez egy emulátorra és a Microsoft Windows valamelyik kiadásának egy legális példányára lenne szükség. A CrossOver Office 1.1-es verziója a Codeweavers szerint az alábbi programokat támogatja: Microsoft Word 2000, Microsoft Excel 2000, Microsoft Powerpoint 2000, Lotus Notes R5, Microsoft Outlook 2000 és Microsoft Internet Explorer 5.0-5.5. A Microsoft Access 2000-et jelen pillanatban még nem támogatják hivatalosan. Az 1.0-hoz képest a legfontosabb újdonság az Outlook és az Internet Explorer különösebb problémák nélküli futtatásának képessége. A CrossOver Office csomag ára felhasználónként 55 dollár, a szoftvert Red Hat, Mandrake, SuSE, Debian és Caldera disztribúciókon tesztelték.

A CodeWeawers friss verziót adott ki a Crossover Plugin szoftvercsomagból is, amely lehetővé teszi bármelyik nagyobb linuxos böngésző számára (Netscape 4.7x és 6.2.x, Konqueror 2.2.2-től, Mozilla 0.9.x fölött és Opera 6.0), hogy windowsos böngészőbövítményeket használjon. Az új 1.1.2-es CrossOver Plugin csak hibajavításokat tartalmaz, a termék ára 25 dollár.

A CrossOver Office 1.1 és CrossOver Plugin 1.1.2 demója egyaránt letölthető a codeweavers.com-ról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.