:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. június 10. 10:16

Nagy ADSL-táblázat

Olvasóink reánk gyakorolt enyhe nyomásának engedve a korábbi percdíjas internetcsomagok és a domain éves díjak táblázata után előrukkolunk a -- szerényen -- Nagy ADSL-táblázara keresztelt remekművel.

[HWSW] Olvasóink reánk gyakorolt enyhe nyomásának engedve a korábbi percdíjas internetcsomagok és a domain éves díjak táblázata után előrukkolunk a -- szerényen -- Nagy ADSL-táblázara keresztelt remekművel.

településtávközlési szolgáltató
BudapestMatáv
DabasMonortel
DebrecenMatáv
DombóvárMatáv
EgerMatáv
GödöllőVnet
GyálMonortel
GyömrőMonortel
GyőrMatáv
HajdúszoboszlóMatáv
KecskemétMatáv
KaposvárMatáv
KomáromMatáv
MaglódMonortel
MiskolcMatáv
MonorMonortel
MosonmagyaróvárMatáv
NagykanizsaMatáv
NyíregyházaMatáv
OroszlányMatáv
PaksMatáv
PécsMatáv
SopronMatáv
SzegedVnet
SzékesfehérvárMatáv
SzekszárdMatáv
SzombathelyMatáv
TatabányaMatáv
ÜllőMonortel
VácVnet
VecsésMonortel
ZalaegerszegMatáv

Az irgalmatlan méretű táblázatot némi töprengés után kettéválasztottuk egy magán és egy üzleti díjcsomagokat tartalmazó oldalra. Ezzel jól megtréfáltuk a magánemberi mivoltukban olvasgatókat, ugyanis számukra mindkét táblázat kínál érdekességeket. Az üzleti csomagokat tartalmazó táblázatba kerültek ugyanis azok a csomagok is, melyek célközönségét (lustaságból vagy megfontolt üzletpolitikából, ki tudja?) a szolgáltató nem határozta meg. Így több, látszólag az egyszeri júzer pénztárcájához szabott csomag került az üzleti/vegyes táblázatba.

Ám aki magánemberként vagy vállalkozóként el akarja számolni az előfizetés költségeit, az csak az üzleti díjcsomagokat tartalmazó táblázatból szemezgethet, az egyéni előfizetőknek szánt konstrukciók esetén ugyanis nincs lehetőség cégnévre számlát kérni.

Egyúttal mellékeljük a jelenlegi ismereteink szerinti településjegyzéket, ahol ADSL előfizetésre elvben adott a lehetőség. Szerettünk volna egy szép térképet is bemutatni, de az enternetesek a fülük botját se mozgatták a levelünkre, így csak utalni tudunk a szép ADSL lefedettségi térképükre.

Szakítottunk azzal a hagyománnyal, hogy az előfizetéshez járó e-mail címeket, webtárhelyeket, egyéb apróságokat feltüntessük, valamint a kínált egyéb szolgáltatások (domainregisztráció, szoftverek, hardverek bérlése, stb.) összegereblyézéséről is lemondtunk, így a táblázat csak a legszükségesebb adatokat tartalmazza. Azt gondoljuk, épeszű ember ha a táblázat alapján is választ, előtte úgyis ezerszer megnézi a szolgáltató honlapját, ahol az ilyen ínyencségekre úgyis elegendő utalás van.

Az adatgyűjtés idején (2002. május 30. és június 7. között) érvényes akciókat és azok lejáratát lehetőség szerint feltüntettük.

Tessék választani!

magán
Díjcsomagok csak magánszemélyeknek

üzleti
Díjcsomagok üzleti előfizetőknek

Szólj hozzá a fórumban!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.