Szerző: roberto

2002. június 07. 10:42:04

A Dell, az Oracle és a Red Hat a Linux-alapú vállalati rendszerek mellett

[LinuxPR, Dell, Red Hat] A Dell, az Oracle és a Red Hat vezetői szerdán költséghatékony, Red Hat Linux Advanced Serverre alapozott vállalati megoldásokat jelentettek be. Az új lehetőségek a vállalati felhasználók számára megkönnyítik kritikus rendszereik drága, védjegyzett rendszerekről Linux-alapú technológiára történő átállítását.

HIRDETÉS

Red Hat Linux[LinuxPR, Dell, Red Hat] A Dell, az Oracle és a Red Hat vezetői szerdán költséghatékony, Red Hat Linux Advanced Serverre alapozott vállalati megoldásokat jelentettek be. Az új lehetőségek a vállalati felhasználók számára megkönnyítik kritikus rendszereik drága, védjegyzett rendszerekről Linux-alapú technológiára történő átállítását.

A három nagy cég együttműködésének az eredménye a vállalati használatra tervezett Red Hat Linux Advanced Servert és az Oracle 9i adatbáziskezelő rendszer második kiadását futtató Dell PowerEdge szerverek megjelenésében fog megtestesülni. A Dell egyébként a teljes PowerEdge termékvonalon támogatni fogja a Red Hat Linux Advanced Servert, és a vállalat szervertermékeit hitelesíteni fogják a Red Hat Advanced Serverrel és az Oracle 9i-vel való használatra.

Az Oracle és a Red Hat további együttműködést is tervez, amelynek eredménye a Red Hat Advanced Server OS-be fog beépülni. A két szoftvercég azt is bejelentette, hogy együtt nyújtanak terméktámogatást a Red Hat Advanced Serververen futó Oracle termékekhez.

A három cég egyébként jelenleg is közös projekten dolgozik, az egyesült államokbeli Szövetségi Repülésügyi és Légiközlekedési Irányító Rendszer (Federal Aviation Air Traffic Control System) virginiai központjában egy olyan Oracle9i Real Application Clusters (RAC) rendszert állítanak fel, amely 2000 repülésügyi felhasználót képes kiszolgálni párhuzamosan. A Nemzeti [repülési] Naplóként (National Log) is emlegetett komplexum egy olyan elszámoló és elosztó (clearinghouse) centrum lesz, amit országszerte használnak majd a légiközlekedési központokban.

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 22. 03:12

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.