:

Szerző: roberto

2002. június 5. 20:16

Megjelent a LindowsOS újabb előzetese, a LindowsOS SPX

[Lindows.com] Tegnap megjelent a LindowsOS újabb előzetes kiadása, az SPX. A Linuxra épülő operációs rendszer könnyen használható felületen egyesíti a Windows és a Linux előnyeit, képes mind linuxos, mind windowsos programok végrehajtására. A windowsos binárisok futtatásáért a LindowsOS saját, egyedi kiegészítésekkel teletűzdelt WINE -verziója a felelős. A rendszert fejlesztő Lindows.com Inc. sajtóközleménye az mostani előzetes kibocsátása kapcsán igazi újdonságokról nem számol be.

LindowsOS[Lindows.com] Tegnap megjelent a LindowsOS újabb előzetes kiadása, az SPX. A Linuxra épülő operációs rendszer könnyen használható felületen egyesíti a Windows és a Linux előnyeit, képes mind linuxos, mind windowsos programok végrehajtására. A windowsos binárisok futtatásáért a LindowsOS saját, egyedi kiegészítésekkel teletűzdelt WINE-verziója a felelős. A rendszert fejlesztő Lindows.com Inc. sajtóközleménye az mostani előzetes kibocsátása kapcsán igazi újdonságokról nem számol be.

Michael Robertson, a cég elnök-vezérigazgatója szerint azonban az új verzió az első "broadband operációs rendszer". Robertson kifejtette, hogy rengeteg felhasználó nőtt fel a szélessávú kapcsolatok és az olcsó PC-k világában; szerinte őket célozza meg a LindowsOS (az operációs rendszer tagságon keresztüli terjesztésével és az SP2-ben bemutatkozott Warehouse lehetőséggel).

A LindowsOS SPX rendszer csak a Lindows.com "belsősei" számára érhető el, ehhez 99 dollár regisztrációs díjat kell fizetnünk. A végleges verzióról továbbra sem lehet tudni, hogy pontosan mikor jelenik majd meg, de a tervek szerint még az idén piacra kerül.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.