Szerző: Barna József

2002. június 5. 11:49

Szoftvertámogató központ a Bull Magyarországnál

[Bull] Fontos megállapodást kötött májusban a Bull Magyarország a francia Pegazus szoftverrendszer karbantartására. Az elsősorban közszolgáltató vállalatok igényeit kielégítő komplex csomagot az elektromos energiaszolgáltató EDF és a gázszolgáltató GDF nevű francia óriásvállalatok fejlesztették ki, és Magyarországon a szintén francia érdekeltségű DÉMÁSZ és a DÉGÁZ használják.

HIRDETÉS

Bull[Bull] Fontos megállapodást kötött májusban a Bull Magyarország a francia Pegazus szoftverrendszer karbantartására. Az elsősorban közszolgáltató vállalatok igényeit kielégítő komplex csomagot az elektromos energiaszolgáltató EDF és a gázszolgáltató GDF nevű francia óriásvállalatok fejlesztették ki, és Magyarországon a szintén francia érdekeltségű DÉMÁSZ és a DÉGÁZ használják.

A szoftverrendszer nemzetközi támogató központja Párizsban található, a Bull a helyi támogatás létrehozására kötött szerződést. A helyi központ létrehozása sokat segít a vállalatoknak, mert számlázásukat és egységes ügyfélszolgálatukat a Pegazus programra építették.

A Bull Magyarország a munkára egy külön csapatot hozott létre, amelynek tagjait Párizsban az EDF szakemberei képezték ki. Felállítottak egy hardverkörnyezetet is, ahol tesztelni tudják a programot. A csapat feladata elsősorban a folyamatos adaptáció, de kijavítják az esetleges szoftverhibákat is.

A szoftvertámogatás ilyen szintje új tevékenység a Bull Magyarországnál. A profil bővítése megfelel annak az új irányvonalnak, amely a magas hozzáadott-érték tartalmú munkákra helyezi a fő hangsúlyt.

a címlapról