Szerző: castor

2002. június 5. 00:01

Egy újabb őrült autós játék - Buzzing Cars demó

Az eddig ismeretlen svájci Epsitec fejlesztőcsapat bemutatkozásként egy őrült autós játékkal állt elő, mely a Buzzing Cars címet viseli. A feladataink közt olyan elmebeteg dolog szerepelnek, mint például repülő csészaljak üldözése (természetesen autóval), vagy egy aknamező fölötti ugratás, de megtalálható lesz a sima, időre menő verseny is. A programnak ma jelent meg a 21 MB-os demó verziója, melyet a hivatalos honlapról lehet letölteni .

Az eddig ismeretlen svájci Epsitec fejlesztőcsapat bemutatkozásként egy őrült autós játékkal állt elő, mely a Buzzing Cars címet viseli. A feladataink közt olyan elmebeteg dolog szerepelnek, mint például repülő csészaljak üldözése (természetesen autóval), vagy egy aknamező fölötti ugratás, de megtalálható lesz a sima, időre menő verseny is. A programnak ma jelent meg a 21 MB-os demó verziója, melyet a hivatalos honlapról lehet letölteni.

A versenyek során összesen hét különböző autót lesz lehetőségünk megvásárolni, melyeknek saját kezűleg állíthatjuk be a motorját -- így nyerve egy kis plusz sebességet. Azonban a gyorsaság nem elég, ha egy nagyobb ugrató után tehetetlenül csapódunk a földhöz. Ennek elkerülésére különböző lengéscsillapítókat is vásárolhatunk, melyek -- a képen láthatóan -- megakadályozzák a futóműveknél fellépő sérüléseket. De ha már a sérüléseknél járunk, meg kell jegyezni, hogy az autóink egy-egy kisebb balesetnél csupán néhány alkatrészüket (pl: lökhárító) vesztik el, de egy nagyobb ütközéssel könnyedén leamortizálhatjuk a járgányunkat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról