Szerző: castor

2002. június 5. 00:01

Egy újabb őrült autós játék - Buzzing Cars demó

Az eddig ismeretlen svájci Epsitec fejlesztőcsapat bemutatkozásként egy őrült autós játékkal állt elő, mely a Buzzing Cars címet viseli. A feladataink közt olyan elmebeteg dolog szerepelnek, mint például repülő csészaljak üldözése (természetesen autóval), vagy egy aknamező fölötti ugratás, de megtalálható lesz a sima, időre menő verseny is. A programnak ma jelent meg a 21 MB-os demó verziója, melyet a hivatalos honlapról lehet letölteni .

Az eddig ismeretlen svájci Epsitec fejlesztőcsapat bemutatkozásként egy őrült autós játékkal állt elő, mely a Buzzing Cars címet viseli. A feladataink közt olyan elmebeteg dolog szerepelnek, mint például repülő csészaljak üldözése (természetesen autóval), vagy egy aknamező fölötti ugratás, de megtalálható lesz a sima, időre menő verseny is. A programnak ma jelent meg a 21 MB-os demó verziója, melyet a hivatalos honlapról lehet letölteni.

A versenyek során összesen hét különböző autót lesz lehetőségünk megvásárolni, melyeknek saját kezűleg állíthatjuk be a motorját -- így nyerve egy kis plusz sebességet. Azonban a gyorsaság nem elég, ha egy nagyobb ugrató után tehetetlenül csapódunk a földhöz. Ennek elkerülésére különböző lengéscsillapítókat is vásárolhatunk, melyek -- a képen láthatóan -- megakadályozzák a futóműveknél fellépő sérüléseket. De ha már a sérüléseknél járunk, meg kell jegyezni, hogy az autóink egy-egy kisebb balesetnél csupán néhány alkatrészüket (pl: lökhárító) vesztik el, de egy nagyobb ütközéssel könnyedén leamortizálhatjuk a járgányunkat.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.