Szerző: roberto

2002. május 31. 09:11

Az Opera Software bizonyos felhasználók számára ingyen biztosítja böngészőprogramjának teljes verzióját

[Opera Software] A norvég Opera Software bejelentette, hogy az Opera webböngészőt ingyenesen biztosítja egy bizonyos felhasználói kör számára. Az általános iskolák, a mozgáskorlátozottakkal foglalkozó intézmények és a webtervezői iskolák és képzések szervezői a distribute.opera.com/donations oldalon keresztül kérhetik az ingyenes regisztrációt.

Opera Software[Opera Software] A norvég Opera Software bejelentette, hogy az Opera webböngészőt ingyenesen biztosítja egy bizonyos felhasználói kör számára. Az általános iskolák, a mozgáskorlátozottakkal foglalkozó intézmények és a webtervezői iskolák és képzések szervezői a distribute.opera.com/donations oldalon keresztül kérhetik az ingyenes regisztrációt.

Jon S. von Tetzchner, a cég elnök-vezérigazgatója a bejelenés kapcsán elmondta, hogy az Opera adományozási programjával arra próbálják meg felhívni a figyelmet, hogy az internet nem csak egyetlen böngészőprogram igényeihez szabva fejlődik, ezért is biztosítanak lehetőséget a webtervezők számára munkáik teszteléséhez. Von Tetzchner ugyanakkor azt is kiemelte, hogy az adományozási program segítségével lehetővé válik számukra az is, hogy visszaadják a felhasználóknak azt a támogatást, amit az évek során kaptak tőlük.

A program világméretű, az említett intézmények a világ bármelyik országából igényelhetik az Opera regisztrált verzióját.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról