Szerző: roberto

2002. május 31. 02:23

A Red Hat Alliance: a legnagyobb disztribútor saját szövetsége

[Red Hat] A Red Hat Inc. tegnap -- a Red Hat vállalati pozícióit fenyegető United Linux bejelentésének napján -- egy ellen-szövetséget jelentett be. A Red Hat Alliance nevű program együttműködést biztosít a vállalati piac szereplői és a Red Hat között. A programhoz többek között olyan neves cégek csatlakoztak, mint az Alias|Wavefront, a Borland Software Corporation, a Computer Associates, az IBM, vagy a Novell. A program keretén belül a Red Hat a vállalati termékvonalát támogató cégek számára hosszú távú együttműködést ígér, továbbá szoftver- és hardverhitelesítést a Red Hat vállalati termékekhez, valamint vállalati szintű terméktámogatást és technológiai együttműködést.

Red Hat Linux[Red Hat] A Red Hat Inc. tegnap -- a Red Hat vállalati pozícióit fenyegető United Linux bejelentésének napján -- egy ellen-szövetséget jelentett be. A Red Hat Alliance nevű program együttműködést biztosít a vállalati piac szereplői és a Red Hat között. A programhoz többek között olyan neves cégek csatlakoztak, mint az Alias|Wavefront, a Borland Software Corporation, a Computer Associates, az IBM, vagy a Novell. A program keretén belül a Red Hat a vállalati termékvonalát támogató cégek számára hosszú távú együttműködést ígér, továbbá szoftver- és hardverhitelesítést a Red Hat vállalati termékekhez, valamint vállalati szintű terméktámogatást és technológiai együttműködést.

Mark de Visser, a Red Hat marketingigazgatója elmondta, hogy a Red Hat Alliance program mérföldkő a cég életében, amely egyesíti a legnagyobb hardvergyártókat, szoftvercégeket és beágyazott technológiával foglalkozó cégeket, hogy a legjobb megoldásokat legyenek képesek nyújtani vásárlóiknak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról