Szerző: Ady Krisztián

2002. május 30. 19:43

Szerdától szállítja a Macromedia FireWorks MX, Dreamweaver MX, ColdFusion MX alkalmazásait

[ZDNet] A tegnapi naptól, szerdától szállítja a Macromedia MX termékvonalának új tagjait. A Dreamweaver HTML-szerkesztő, ColdFusion szerver, Fireworks animációs szoftver továbbfejlesztett verziója bonyolultabb, multimédiásabb tartalom elkészítését teszi lehetővé még könnyebben, gyorsabban, mint bármilyen eddigi szoftververzió.

[ZDNet] A tegnapi naptól, szerdától szállítja a Macromedia "MX" termékvonalának új tagjait. A Dreamweaver HTML-szerkesztő, ColdFusion szerver, Fireworks animációs szoftver továbbfejlesztett verziója bonyolultabb, "multimédiásabb" tartalom elkészítését teszi lehetővé még könnyebben, gyorsabban, mint bármilyen eddigi szoftververzió.

A különálló szoftverek egy részét a Macromedia "Studio MX" néven egyetlen csomagban is forgalmazza. A csomagban a Dreamweaver MX, a FreeHand 10 illusztrációs program, a ColdFusion MX szerver és a Flash MX animációs program található meg kedvezményes árért.

A Dreamweaver MX teljes változata 399 dollárba, míg az upgrade 199 dollárba kerül, ez utóbbi a ColdFusion Studio szoftverre is érvényes. A ColdFusion MX Server Professional Edition 799 dollárba kerül, a frissítés erre a programra 549 dollár.

A Fireworks MX listaára 299 dollár, a frissítés pedig 149 dollár. A Studio MX teljes verziója 799 dollárba, a frissítés pedig 599 dollárba kerül. Két termék frissítése esetén utóbbiért "csak" 399 dollárt kérnek el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról