Szerző: roberto

2002. május 28. 21:33

A Zeus Technology webszerverszoftverei népszerűbbek a Sun iPlanet/ONE termékeknél

[Zeus Technology] A cambridge-i székhelyű Zeus Technology néhány napja jelentette be a Netcraft adataira hivatkozva, hogy átvette a webszerverstatisztikák harmadik helyét a Sun Microsystemstől. A Zeus Web Server a Sun iPlanet, illetve újabban a Sun ONE Web Server néven futó terméket taszította le a dobogóról.

Zeus Technology[Zeus Technology] A cambridge-i székhelyű Zeus Technology néhány napja jelentette be a Netcraft adataira hivatkozva, hogy átvette a webszerverstatisztikák harmadik helyét a Sun Microsystemstől. A Zeus Web Server a Sun iPlanet, illetve újabban a Sun ONE Web Server néven futó terméket taszította le a dobogóról.

Az 1995-ben alapított egyesült királyságbeli Zeus Technologies, amely csak webes technológiákkal foglalkozik, büszke arra, hogy a nagyteljesítményű, kritikus feladatot ellátó szerverek felállításakor egyre többen veszik számításba a nyílt forráskódú Apache, és a Microsoft által készített IIS webszervereken kívül a Zeus Web Servert is. A szoftver különféle HP-UX, HP Tru64 UNIX, Solaris, Linux, IBM AIX, SGI IRIX, Free/Net/OpenBSD, Mac OS és SCO Unixware verziókhoz érhető el, ára szerverenként (2 CPU-ig) 1700 dollár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról