Szerző: Ady Krisztián

2002. május 28. 21:48

Két hagyományos monitorkimenettel rendelkező GeForce4 MX440 videokártya az eVGA kínálatában

[ReactorCritical] Az eVGA kínálatában megjelent új GeForce4 MX440 grafikus chippel szerelt kártya minden bizonnyal egyedülálló az MX 440 chipes kártyák történelmében, ugyanis a tervezők a hagyományos VGA csatlakozó mellé kivételesen nem DVI-kimenetet, hanem egy másik hagyományos D-Sub csatlakozót építettek.

[ReactorCritical] Az eVGA kínálatában megjelent új GeForce4 MX440 grafikus chippel szerelt kártya minden bizonnyal egyedülálló az MX 440 chipes kártyák "történelmében", ugyanis a tervezők a hagyományos VGA csatlakozó mellé kivételesen nem DVI-kimenetet, hanem egy másik hagyományos D-Sub csatlakozót építettek.

Az NView szoftver segítségével így két hagyományos monitort hajthatunk meg átalakító, adapter közbeiktatása nélkül. Az e-GeForce4 MX 440 Dual Display videokártyát 64 MB DDR SDRAM memóriával szerelték fel.

A kártya alapját képező nyák és a kártya egyéb specifikációi teljesen megegyeznek az eVGA e-GeForce4 MX440 videokártyáéval. Kivétel ezalól a tv-kimenet hiánya és értelemszerűen a második monitorkimenet megléte.

A kártya mindkét kimenetén 350 MHz-es RAMDAC segítségével jeleníti meg a képet, így a második kimeneten is nagy felbontás mellett élvezhetünk ergonómikus képfrissítési értékeket. A kártya ára 159 dollár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról