Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 28. 20:24

ADSL akció a Vnetnél

A ma kezdődő és június 30-ig tartó akció során kedvezőbb feltételekkel kínálja ADSL szolgáltatását a Vnet. A belépési díj minden esetben 14 900 forint, a havidíj egyéves szerződéskötés esetén 11 900, kétéves hűségnyilatkozat aláírásakor 9900 forint. A díjcsomagokban -- a korábbiaktól eltérően -- immár időben és adatforgalomban egyaránt korlátlan használatot ígér a Vnet.

HIRDETÉS

[HWSW] A ma kezdődő és június 30-ig tartó akció során kedvezőbb feltételekkel kínálja ADSL szolgáltatását a Vnet. A belépési díj minden esetben 14 900 forint, a havidíj egyéves szerződéskötés esetén 11 900, kétéves hűségnyilatkozat aláírásakor 9900 forint. A díjcsomagokban -- a korábbiaktól eltérően -- immár időben és adatforgalomban egyaránt korlátlan használatot ígér a Vnet.

Az akciós ADSL szolgáltatást Dunakeszi, Dunaújváros, Gödöllő, Szeged, Vác, Veresegyháza és Veszprém településeken lakók vehetik igénybe. A részletekről a sprinternet.vnet.hu oldalon, vagy a Vnet ügyfélszolgálat (80) 88-22-88-as telefonszámon lehet érdeklődni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.