Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 28. 20:24

ADSL akció a Vnetnél

A ma kezdődő és június 30-ig tartó akció során kedvezőbb feltételekkel kínálja ADSL szolgáltatását a Vnet. A belépési díj minden esetben 14 900 forint, a havidíj egyéves szerződéskötés esetén 11 900, kétéves hűségnyilatkozat aláírásakor 9900 forint. A díjcsomagokban -- a korábbiaktól eltérően -- immár időben és adatforgalomban egyaránt korlátlan használatot ígér a Vnet.

[HWSW] A ma kezdődő és június 30-ig tartó akció során kedvezőbb feltételekkel kínálja ADSL szolgáltatását a Vnet. A belépési díj minden esetben 14 900 forint, a havidíj egyéves szerződéskötés esetén 11 900, kétéves hűségnyilatkozat aláírásakor 9900 forint. A díjcsomagokban -- a korábbiaktól eltérően -- immár időben és adatforgalomban egyaránt korlátlan használatot ígér a Vnet.

Az akciós ADSL szolgáltatást Dunakeszi, Dunaújváros, Gödöllő, Szeged, Vác, Veresegyháza és Veszprém településeken lakók vehetik igénybe. A részletekről a sprinternet.vnet.hu oldalon, vagy a Vnet ügyfélszolgálat (80) 88-22-88-as telefonszámon lehet érdeklődni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról