Szerző: Barna József

2002. május 28. 11:19

ASUS: közel egymillió forintomat egy vállalati szlogenért

A világ legnagyobb alaplapgyártó cégei közé tartozó tajvani ASUS pályázatot írt ki a vállalat filozófiáját, termékeinek jellemzőit kifejező szlogen, illetőleg rövid fogalmazás megírására. A pályamunkákat június 17-én tajvani idő szerint éjfélig várja a cég. Az értékes pénzdíjakért bárki nevezhet, aki bírja annyira az angol vagy kínai nyelvet, hogy a feladatot teljesíteni tudja (illetve még ez sem követelmény, de feltehetően növeli a nyerési esélyeket).

[HWSW] A világ legnagyobb alaplapgyártó cégei közé tartozó tajvani ASUS pályázatot írt ki a vállalat filozófiáját, termékeinek jellemzőit kifejező szlogen, illetőleg rövid fogalmazás megírására. A pályamunkákat június 17-én tajvani idő szerint éjfélig várja a cég. Az értékes pénzdíjakért bárki nevezhet, aki bírja annyira az angol vagy kínai nyelvet, hogy a feladatot teljesíteni tudja (illetve még ez sem követelmény, de feltehetően növeli a nyerési esélyeket).

Mind a szlogen, mind pedig az esszé kategóriában a nyertesek a következő díjakra számíthatnak:

  • 1. díj: 100 000 új tajvani dollár*
  • 2. díj: 50 000 új tajvani dollár
  • 3. díj: 20 000 új tajvani dollár
  • 2 db tiszteletdíj: 10-10 000 új tajvani dollár

A cég szlogenje tíz szónál rövidebben kell, hogy kifejezze az ASUS termékeinek erényeit és a cég filozófiájának summáját. Míg a fogalmazásban maximum 500 szóban kell a pályázóknak értekeznie arról, hogy miért is kiemelkedőek az ASUS termékei, melyek ezek fő erényei, egy életszerű példán bemutatva a felhasználók számára nyilvánvaló előnyöket.

Az ASUS pályázatára nevezni és azzal kapcsolatban tájékozódni ezen a honlapon lehet.

*A cég a nyereményeket a díjátadás napján (július 1-jét követő 15 nap valamelyike) érvényes árfolyamon bármilyen valutanemben kifizeti. Egy amerikai dollár körülbelül 34-35 tajvani dollárnak felel meg.

a címlapról