Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 27. 13:04

Microsoft Gold Certified Partner minősítést szerzett a Montana Rt.

[Mmd] A Montana Rt. szakmai és technikai

[Mmd] A Montana Rt. szakmai és technikai felkészültségének köszönhetően a közelmúltban elnyerte a rangos Microsoft Gold Certified Partner for Collaborative Solutions minősítést, mely egyedülálló a hazai informatikai vállalatok között. A minősítés megszerzésének előfeltétele volt, hogy a Montana a magasabb szintű technikai felkészültség mellett megfelelő felhasználói referenciákkal is rendelkezzen, bizonyítva ezzel, hogy az üzleti megoldások kiemelkedő szakértője.

A Montana a Microsoft Gold Certified Partner programhoz csatlakozásakor olyan üzleti előnyökhöz jutott, melyek segítségével a jövőben egyszerűbben és hatékonyabban oldhatja meg ügyfelei támogatását, kiszolgálását, alkalmazottaik képzését, illetve informatikai rendszerük fenntartását és/vagy integrálását üzleti tevékenységükbe.

"Büszkék vagyunk a megszerzett minősítésre, hiszen ezáltal immár a Microsoft hivatalosan is elismeri saját fejlesztésű termékeinket, és sokkal kedvezőbb feltételekkel biztosítja a széles körű, és legújabb technológiákat felvonultató támogatásokat illetve megoldásokat a Montana számára. Ezek révén ügyfeleink kiszolgálása még hatékonyabban valósulhat meg mind a hazai, mind a nemzetközi piacon" -- jelentette ki Vadász Pál, a Montana Rt. elnök-vezérigazgatója.

"A Microsoft ma elismerésben részesítette a Montana Rt-t, amiért a kritikus telepítésekben elért sikerei miatt bizonyítottan kivívta az ügyfelek megelégedettségét. A kitüntetés emeli a Microsoft Gold Certified Partner Program színvonalát, és azt jelzi, hogy a Montana Rt rendelkezik a Microsoft technológiájára épülő jó minőségű kollaboratív megoldások biztosításához szükséges képességekkel és tapasztalatokkal." -- mondta Rosa Garcia, a Microsoft Partner Programs csoport vezérigazgatója.

A Microsoft által nyújtott Program keretén belül kétféle, a Microsoft Certified Partner valamint a magasabb szintű Microsoft Gold Certified Partner minősítés szerezhető meg, különböző alkategóriákban. A Program keretén belül tevékenykedő partnerek olyan független vállalatok, cégek, szervezetek, melyek profilja elsősorban a vezető számítástechnikai technológiákkal kapcsolatos üzleti tevékenységekre irányul.

A MGCP for Collaborative Solutions cím elnyeréséhez nélkülözhetetlen legalább 4 olyan kolléga, aki rendelkezik a Microsoft Certified Professional minősítéssel, kettő közülük MCSD vagy MCSEs(Windows 2000), MCSDs, vagy MCDBA kvalifikációval. Ezen elvárásokat bőven túlteljesítve a Montana Rt. szakemberei közül négyen MCDBA, nyolcan MCSE, és 13-an MCSD minősítéssel rendelkeznek, nem beszélve arról, hogy összesen 27 montanás rendelkezik MCP minősítéssel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról