:

Szerző: roberto

2002. május 27. 09:21

Tesztelhető a magyar fejlesztésű UHU Linux második bétája

UHU Linux[UHU Linux] Pénteken megjelent a magyar fejlesztésű UHU Linux második bétája. Az első bétához képest elég sok változás történt, sokat finomítottak a fejlesztők a telepítőn, és felkerült a CD-re egy floppy image is, ennek segítségével olyan régebbi gépekre is telepíthető az UHU Linux, amelyek nem támogatják a CD-ről való bootolást. A grafikus felület szintén tartogat néhány meglepetést, és jó pár csomagból egészen friss verziók kerültek a korongra (OpenOffice 1.0 automatikus telepítéssel, AbiWord 1.0, Mozilla 1.0 rc2, Galeon 1.2.1). A rendszer az ftp.uhulinux.hu-ról tölthető le (azonosító: uhubeta, jelszó: bagoly), az ISO fájlt tükrözik a ftp.linuxforum.hu-n is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.