Szerző: mrsla

2000. április 23. 20:04

Program ajánló

Pár napja ajánlottam offline témában egy site -ot. Nos én is letöltöttem egy progit, webdownloadernek hívják. Felraktam egy snapshotot (éppen az Orecle8 doksit szedi le) is.

HIRDETÉS

Pár napja ajánlottam offline témában egy site-ot. Nos én is letöltöttem egy progit, webdownloadernek hívják. Felraktam egy snapshotot (éppen az Orecle8 doksit szedi le) is.

Itt megnézheted a nagy képet is.
A program nagyon cool. A homepage-n csak rpm formátumban van meg, de azoknak akiknek deb formátumban van rá szükségük azok innen a hwsw.hu-ról letölthetik.
Egy jó tanács. A html letöltésné a rekurzív szintet állítsd legalább 3-4-re. Alapban ugyanis 1-re van állítva (helye: opciók/általános/korlátozások).

A program debian csomagban és rpm-ben.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 22:10

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.