Szerző: roberto

2002. május 24. 20:46

Már a boltokban van a SuSE Linux 8.0 magyar kiadása

[SuSE Magyarország] A SuSE Linux Magyarország ma délelőtt mutatta be a SuSE Linux 8.0 honosított változatát. A cég szerint még sosem volt annyira egyszerű a SuSE Linux, mint most; a rendszer akár három kattintással is működésbe hozható. A magyar változat a nemzetközi verzióhoz hasonlóan teljes multimédia támogatást nyújt, titkosított fájlrendszert, titkosított e-maileket lehet létrehozni vele és a könnyen beállítható a tűzfal mögött az internet folyamatos használata mellett is biztonságban érezheti magát a felhasználó. A honosított változat az OpenOffice irodai programcsomag magyar verzióját is tartalmazza, természetesen magyar szóellenőrzővel.

SuSE[SuSE Magyarország] A SuSE Linux Magyarország ma délelőtt mutatta be a SuSE Linux 8.0 honosított változatát. A cég szerint még sosem volt annyira egyszerű a SuSE Linux, mint most; a rendszer akár három kattintással is működésbe hozható. A magyar változat a nemzetközi verzióhoz hasonlóan teljes multimédia támogatást nyújt, titkosított fájlrendszert, titkosított e-maileket lehet létrehozni vele és a könnyen beállítható a tűzfal mögött az internet folyamatos használata mellett is biztonságban érezheti magát a felhasználó. A honosított változat az OpenOffice irodai programcsomag magyar verzióját is tartalmazza, természetesen magyar szóellenőrzővel.

További hír, hogy megújult a SuSE magyar honlapja. Az újítás talán legfontosabb eredménye, hogy még jobban elkülönültek az egyéni felhasználókat és a vállalati felhasználókat érdeklő oldalak.

a címlapról