Szerző: roberto

2002. május 24. 20:23

Linux Kit PlayStation2-re már Európában és Új-Zélandon is

Vásárlói nyomásának engedve a Sony május 22-én bejelentette, hogy Japán és az Egyesült Államok után végre Európában is elérhető lesz a PlayStation 2-höz készített Linux Kit, május 27-től pedig az új-zélandi PlayStation-rajongók is megrendelhetik a bővítőcsomagot.

PlayStationVásárlói nyomásának engedve a Sony május 22-én bejelentette, hogy Japán és az Egyesült Államok után végre Európában is elérhető lesz a PlayStation 2-höz készített Linux Kit, május 27-től pedig az új-zélandi PlayStation-rajongók is megrendelhetik a bővítőcsomagot. A Linux Kit egy 40 GB-os merevlemezt, egy Ethetnet csatolót, monitorcsatlakoztató kábelt, a Linux for PlayStation 2 szoftvert és a teljes dokumentációt hordozó két darab DVD-t, valamint egy USB billentyűzetet és egeret tartalmaz. A készlet ára nettó 250 euró.


A PlayStation 2 Linux csomag tartalma

A Linuxot futtató PlayStation 2 gyakorlatilag egy asztali PC összes funkciójával rendelkezik, az X-alapú grafikus felületről az összes hagyományos funkció (pl. szövegszerkesztés, táblázatkezelés) elérhető. Tavaly ősszel a Rambus Developer Forum rendezvényen a Sony kiállított egy PlayStation 2 konzolt, amelyen egy MP3-lejátszó, egy szövegszerkesztő és egy táblázatkezelő futott X-Windows környezetben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról