:

Szerző: roberto

2002. május 24. 20:01

KDE 3.0.1: frissített grafikus munkakörnyezet sokféle UNIX-hoz

K Desktop Environment[KDE.org] A KDE Projekt tegnapelőtt jelentette be a K Desktop Environment 3.0.1-es verzióját. A KDE 3-as sorozatának második tagja frissített fordításokat (eddig épp 50 természetes nyelvre fordították le a KDE környezetet alkotó programokat), apróbb csiszolásokat, fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz a 3.0.0-hoz képest, a változások részletesebb listája a www.kde.org-on olvasható. Az új grafikus munkakörnyezet forráskódja és a Conectiva Linux, Mandrake Linux, Slackware Linux, SuSE Linux és Tru64 UNIX rendszerekre fordított bináris csomagok az ftp.kde.org-ról tölthetőek le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.