Szerző: roberto

2002. május 24. 19:44

A Ximian desktop termékei a StarOffice hatos verzióját is tartalmazni fogják

[LinuxPR, Ximian] A GNOME Desktopra épülő termékekkel foglalkozó Ximian Inc. a héten jelentette be, hogy desktop termékeihez mellékelni fogja a Sun StarOffice 6.0 irodai szoftvercsomagot is.

Ximian[LinuxPR, Ximian] A GNOME Desktopra épülő termékekkel foglalkozó Ximian Inc. a héten jelentette be, hogy desktop termékeihez mellékelni fogja a Sun StarOffice 6.0 irodai szoftvercsomagot is.

A Ximian Desktop Professional Edition vásárlói, a Red Carpet Express szoftverfrissítő szolgáltatás előfizetői, és a vállalatok számára nyújtott Red Carpet CorporateConnect szolgálatást igénybe vevő cégek további vásárlás vagy előfizetési díj nélkül fognak hozzájutni a StarOffice 6-hoz.

Mike Rogers, a Sun Microsystems Desktop és StarOffice termékeiért felelős vezetője a hír kapcsán elmondta, hogy az új StarOffice tökéletesen kiegészíti a Ximian GNOME desktopot. Rogers szerint a heterogén számítástechnikai környezetben dolgozók pontosan azt a hatékony, a Microsoft Office fájlformátumait gond nélkül kezelő munkakörnyezetet keresik, amit a Ximian GNOME és StarOffice együtt képes nyújtani.

a címlapról