Szerző: Barna József

2002. május 23. 21:31

Az MSI is piacra dobta GeForce4 Ti4200 chipes videokártyáját

A tajvani Micro-Star International (MSI) ma jelentette be, hogy immár a cég kínálatában is kapható az NVIDIA GeForce4 Ti4200 chipjére épülő grafikus kártya, az MSI G4Ti4200-TD. A termék várható ára 48000 forint körül alakul, így nem véletlen, hogy a cég kínálatának legjobb ár-teljesítmény mutatójával rendelkező kártyájaként reklámozza, hangsúlyozva, hogy kitűnő túlhajthatósági jellemzőkkel bír.

[HWSW] A tajvani Micro-Star International (MSI) ma jelentette be, hogy immár a cég kínálatában is kapható az NVIDIA GeForce4 Ti4200 chipjére épülő grafikus kártya, az MSI G4Ti4200-TD. A termék várható ára 48000 forint körül alakul, így nem véletlen, hogy a cég kínálatának legjobb ár-teljesítmény mutatójával rendelkező kártyájaként reklámozza, hangsúlyozva, hogy kitűnő túlhajthatósági jellemzőkkel bír.

Az MSI kártyája nem meglepő módon az NVIDIA referenciadesignjára épül. A chip és a 64 Mbyte memória is az ajánlásnak megfelelő 220, illetve 550 MHz-es órajelen működik, a monitorcsatlakozón kívül pedig DVI és S-Video kimenet is helyet kapott rajta.

A teljesen hétköznapinak mondható hardver mellett inkább érdemel említést az a bőséges szoftvermelléklet, amely egyébként minden MSI GeForce4 kártyának sajátja: a szokásos segédprogramokon (Live Update, 3D!Turbo, stb.) kívül egy videoszerkesztő (InterVideo WinProducer), egy videokonvertáló (InterVideo WinCoder), egy DVD-lejátszó program (MSI DVD), valamint három teljes verziós játék (No One Lives Forever, Aquanox, Sacrifice) is található a mellékelt lemezeken. Ezen felül számos népszerű játék (SWAT3, Comanche 4, Serious Sam) demó változata is a dobozban lapul.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról