:

Szerző: Ady Krisztián

2002. május 24. 10:14

Kapható az olcsóbb kivitelű Terratec DMX 6fire 24/96 hangkártya, a 6fire LT

[3DSoundSurge] A hazánkban is jól ismert, nagyszerű hangkártyákat gyártó német TerraTec Electronic bemutatta a SoundSystem DMX 6fire 24/96 kártya kisebb, meghajtóhelyre illeszthető bővítő doboz nélküli változatát. A DMX 6fire LT hangkártya alapjaiban teljesen megegyezik a 24/96 változattal, ugyanazon a 4G Sound technológián alapul, a DVD-zők számára pedig az elérhető legjobb hangminőséget nyújtja, amit PC-n ezen az árszinten nyújtani lehet. A kártya 24 bites felbontást, 96 KHz-es mintavételt is támogat, már kapható a Terratec viszonteladóinál.

[3DSoundSurge] A hazánkban is jól ismert, nagyszerű hangkártyákat gyártó német TerraTec Electronic bemutatta a SoundSystem DMX 6fire 24/96 kártya kisebb, meghajtóhelyre illeszthető bővítő doboz nélküli változatát. A DMX 6fire LT hangkártya alapjaiban teljesen megegyezik a 24/96 változattal, ugyanazon a "4G Sound" technológián alapul, a DVD-zők számára pedig az elérhető legjobb hangminőséget nyújtja, amit PC-n ezen az árszinten nyújtani lehet. A kártya 24 bites felbontást, 96 KHz-es mintavételt is támogat, már kapható a Terratec viszonteladóinál.

A DMX 6fire LT az EWX/EWS88 technológiára épül, teljesen egyenletes frekvenciamenetet és kiváló konverterei révén több mint -104 dB (A-súlyozású) jel-zaj viszonyt nyújt. A kimenetek egy részét plusz bővítőhelyre illeszthető modullal oldották meg. Az MXR modul tartalmazza a digitális ki- és bemenetet, valamint a mikrofonbemenetet is.

A DMX 6Fire LT a játékosok igényeit is kielégíti a Sensaura 3D-bővítményeivel, EAX, A3D, DirectSound és Sensaura MacroFX támogatással. A szoftveres DVD-lejátszóprogramokat teljes mértékben támogatja, AC3 és DTS kimenetet is nyújt optikai kábelen házimozi erősítőnkhöz. A szoftverkörítés Cyberlink PowerDVD 3.0, Steinberg WaveLab Lite 2.0, Musicmatch Jukebox és Emagic Logic FUN 4.8 akalmazásokat tartalmazza.

  • 3 analóg sztereó kimenet 24 bit 96 KHz támogatással
  • 1 analóg sztereó bemenet 24 bit 96 KHz támogatással
  • Optikai digitális ki- és bemenet 24 bit 96 KHz támogatással
  • Kiváló minőségű (24/96) mikrofonbemenet
  • Jobb, mint -104 dB/A jel-zaj viszony
  • Sensaura 3D támogatás, kompatibilis az A3D 1.0-val, MacroFX-szel és EAX 1/2-vel
  • ASIO 2.0, GSIF (GigaStudio) és DirectSound(3D) támogatás
  • WDM meghajtóprogramok Windows 98SE, ME/2000 és Windows XP alá

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.