:

Szerző: Ady Krisztián

2002. május 21. 22:37

Összehajtható, vezeték nélküli billentyűzetet mutatott be a Pocketop kéziszámítógépekhez

[MobiGeeks] A Pocketop összehajtható kiegészítője a PDA-piac első vezeték nélküli hálózati csatlakozással rendelkező billentyűzete. A Palm m500 kéziszámítógéphez passzoló és hasonló méretre összehajtható billentyűzet a noteszgépekhez hasonló funkcionalitást és érzést nyújt. A kapcsolódási felületnek köszönhetően szinte minden Palm OS és PocketPC operációs rendszerrel rendelkező PDA-val használható.

[MobiGeeks] A Pocketop összehajtható kiegészítője a PDA-piac első vezeték nélküli hálózati csatlakozással rendelkező billentyűzete. A Palm m500 kéziszámítógéphez passzoló és hasonló méretre összehajtható billentyűzet a noteszgépekhez hasonló funkcionalitást és "érzést" nyújt. A kapcsolódási felületnek köszönhetően szinte minden Palm OS és PocketPC operációs rendszerrel rendelkező PDA-val használható.

A billentyűzet adatai, specifikációi:

  • Vékony, mindössze 1,43 cm
  • Könnyű, 120 gramm
  • Hagyományos billentyűzethez hasonló érzés és kiosztás
  • Egyedi kialakítás, a billentyűzet a PDA tokjában is elhelyezhető
  • Egyetlen mozdulattal széthajtható
  • Kompatibilis szinte minden Palm és PocketPC kéziszámítógéppel. A szükséges szoftverek letölthetők a gyártó honlapjáról
  • A billentyűzet csatlakoztatható a Palm m500/m505 kéziszámítógépekhez

A billentyűzet áráról, megjelenési időpontjáról egyelőre nincs információ.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.