Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 21. 10:54

PlayStation 2-re is megjelenik minden idők legnépszerűbb PC-s játéka, a "The Sims"

Az E3 kiállításon az Electronic Arts bejelentette, hogy idén ősszel PlayStation 2 konzolra is megjelenik minden idők legnagyobb példányszámban eladott PC-s játéka, a The Sims.

Az E3 kiállításon az Electronic Arts bejelentette, hogy idén ősszel PlayStation 2 konzolra is megjelenik minden idők legnagyobb példányszámban eladott PC-s játéka, a "The Sims".

A programot 2000 februárjában dobta piacra az EA: a játék kicsivel több, mint egy hónap alatt elérte az egymilliós példányszámot és a Simset illetve küldetéslemezeit azóta le sem lehet vakarni az eladási listák éléről. A szoftverből azóta több, mint 6 millió példány fogyott. 2000-ben és 2001-ben is a Sims lett a legnagyobb példányszámban eladott PC-s játék. A számos díjjal kitüntetett szoftvert eddig összesen 13 különféle nyelvre fordították le.

Szintén az ősszel jelenik meg a Sims interneten játszható verziója, a "The Sims Online". Az Electronic Arts nagy reményeket fűz a programhoz, a vállalat ugyanis arra számít, hogy a harmadik negyedévben megjelenő játéknak az év végére mintegy 400 ezer előfizetője lesz, akik havi 15 dolláros előfizetési díjért játszhatnak majd az internetes családokkal.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról