Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. május 21. 10:08

Egy hetes akció a Telnetnél

Az internetes világnap alkalmából a telnet Magyarország Rt. egy héten keresztül engedményesen kínálja ún. hozzáférés szolgáltatásait.

HIRDETÉS

Telnet[HWSW] Az internetes világnap alkalmából a telnet Magyarország Rt. egy héten keresztül engedményesen kínálja ún. hozzáférés szolgáltatásait.

Május 21. és 28. között egy héten keresztül a domain-, kapcsolt vonali-, webhosting és szerverhosting szolgáltatások új előfizetői 10 százalék kedvezményben részesülnek, amely folyamatos engedményt jelent a mindenkori listaárhoz képest. Azok az ügyfelek, akik egy éves, határozott idejű szerződést kötnek a felsorolt szolgáltatásokra, folyamatos 20 százalék kedvezményt vehetnek igénybe.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.