:

Szerző: roberto

2002. május 18. 09:37

Folytatódnak a GNOME 2 desktop munkálatai, kijött az ötödik béta

[LinuxToday, GNOME.org] Tegnap megjelent a készülő GNOME 2 desktop ötödik bétája is. Az ismét módosított ütemterv szerint már nem lesz több béta, az első kiadásra jelölt változat (RC1) június hetedikén fog megjelenni, és ezután a fejlesztők már szigorúan csak a hibajavításokkal foglalkoznak majd.

GNOME[LinuxToday, GNOME.org] Tegnap megjelent a készülő GNOME 2 desktop ötödik bétája is. Az ismét módosított ütemterv szerint már nem lesz több béta, az első kiadásra jelölt változat (RC1) június hetedikén fog megjelenni, és ezután a fejlesztők már szigorúan csak a hibajavításokkal foglalkoznak majd.

A végleges GNOME 2 június végére várható. A tegnap kiadott béta jelentős előrelépésnek számít, a negyedik bétához képest 334 kritikusnak számító hibát javítottak ki. A grafikus munkakörnyezet teljes forráskódja az ftp.gnome.org-ról tölthető le.

Az október 11-i kraftie meetupon (online és helyszíni) azoknak az IT szakembereknek szeretnénk picit segíteni, akik elérkezettnek látják az időt, hogy IC karrierjük után menedzser irányban haladjanak tovább.

a címlapról