Szerző: roberto

2002. május 18. 09:37

Folytatódnak a GNOME 2 desktop munkálatai, kijött az ötödik béta

[LinuxToday, GNOME.org] Tegnap megjelent a készülő GNOME 2 desktop ötödik bétája is. Az ismét módosított ütemterv szerint már nem lesz több béta, az első kiadásra jelölt változat (RC1) június hetedikén fog megjelenni, és ezután a fejlesztők már szigorúan csak a hibajavításokkal foglalkoznak majd.

HIRDETÉS

GNOME[LinuxToday, GNOME.org] Tegnap megjelent a készülő GNOME 2 desktop ötödik bétája is. Az ismét módosított ütemterv szerint már nem lesz több béta, az első kiadásra jelölt változat (RC1) június hetedikén fog megjelenni, és ezután a fejlesztők már szigorúan csak a hibajavításokkal foglalkoznak majd.

A végleges GNOME 2 június végére várható. A tegnap kiadott béta jelentős előrelépésnek számít, a negyedik bétához képest 334 kritikusnak számító hibát javítottak ki. A grafikus munkakörnyezet teljes forráskódja az ftp.gnome.org-ról tölthető le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 20:51

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.