Szerző: roberto

2002. május 18. 09:37

Folytatódnak a GNOME 2 desktop munkálatai, kijött az ötödik béta

[LinuxToday, GNOME.org] Tegnap megjelent a készülő GNOME 2 desktop ötödik bétája is. Az ismét módosított ütemterv szerint már nem lesz több béta, az első kiadásra jelölt változat (RC1) június hetedikén fog megjelenni, és ezután a fejlesztők már szigorúan csak a hibajavításokkal foglalkoznak majd.

GNOME[LinuxToday, GNOME.org] Tegnap megjelent a készülő GNOME 2 desktop ötödik bétája is. Az ismét módosított ütemterv szerint már nem lesz több béta, az első kiadásra jelölt változat (RC1) június hetedikén fog megjelenni, és ezután a fejlesztők már szigorúan csak a hibajavításokkal foglalkoznak majd.

A végleges GNOME 2 június végére várható. A tegnap kiadott béta jelentős előrelépésnek számít, a negyedik bétához képest 334 kritikusnak számító hibát javítottak ki. A grafikus munkakörnyezet teljes forráskódja az ftp.gnome.org-ról tölthető le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról