:

Szerző: roberto

2002. május 13. 07:56

Megjelent Mozilla webböngésző 1.0rc2-es kiadása

[Mozilla.org] A hétvégén megjelent a Mozilla webböngésző második kiadásra jelölt verziója.

Mozilla[Mozilla.org] A hétvégén megjelent a Mozilla webböngésző második kiadásra jelölt verziója. Az 1.0 rc2-ben a fejlesztők a hibabejelentések listáját vezető huszonöt leggyakoribb leállást vagy lefagyást okozó hibát javították ki. Ezen kívül további frissítések, egy komolyabb biztonsági javítás és a nyolcbites színmélységen futó képernyők jobb támogatása (saját colormap használata) is bekerült a szoftvercsomagba. A Mozilla 1.0 rc2 -- elődjével ellentétben -- működőképes a MacOS 8.5-ös és 8.6-os verzióin is. A friss program a mozilla.org-ról tölthető le forráskódban, illetve windowsra, linuxra és MacOS-re fordított bináris csomagokban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.