:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 12. 14:17

Árat csökkentett az AMD

Válaszul az Intel mobil Celeron processzorok árcsökkenésére, az AMD is módosította mobil Duron chipjeinek árát. Az új árlista a következőképp fest:

Válaszul az Intel mobil Celeron processzorok árcsökkenésére, az AMD is módosította mobil Duron chipjeinek árát. Az új árlista a következőképp fest:

ProcesszorRégi árÚj ár
mobil Duron 1,2 GHz160$129$
mobil Duron 1,1 GHz130$99$
mobil Duron 1 GHz100$79$

A korábban 90 dollárért kínált 950 MHz-es mobil Duron processzor lekerült az AMD termékpalettájáról.

Az AMD mobil Duron processzort Socket A foglalatú tokozásban hozza forgalomba. A chipek 200 MHz EV6 front side bust használnak. A Morgan magos processzor összesen 192 KByte gyorsítótárat tartalmaz és támogatja a 3DNow! Professional utasításkészletet.

Az AMD mobil Duron tartalmazza az AMD PowerNow! technológiát, amely az Intel SpeedStephez hasonlóan automatikusan, az áramforrás és a futtatott alkalmazás számítási igénye alapján állítja be a chip órajelét és működési feszültségét.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.