Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 10. 11:18

Új Domino díjcsomagot vezetett be a Westel -- Nokia 5510 már 34900 forintért

A Westel 2002. május 10-én vonzó SMS díjakat, és három napos hétvégi, kedvező beszélgetési lehetőséget kínáló díjcsomagot vezetett be Domino7 néven. A legújabb Domino tarifacsomag új és meglévő kártyák esetén egyaránt választható.

[HWSW] A Westel 2002. május 10-én vonzó SMS díjakat, és három napos "hétvégi", kedvező beszélgetési lehetőséget kínáló díjcsomagot vezetett be Domino7 néven. A legújabb Domino tarifacsomag új és meglévő kártyák esetén egyaránt választható.

A Domino7 díjcsomaggal a hét 168 órájából 108-ban igen kedvezményes percdíjakkal lehet beszélgetni, elsősorban annak köszönhetően, hogy az új díjcsomagban a hétvége egyedülállóan hosszú, három napos. Éjszaka, valamint a hosszú hétvége minden napján -- pénteken, szombaton és vasárnap -- egész nap hálózaton belül mindössze bruttó 20 forintért, más mobilhálózatba pedig bruttó 45 forintért lehet telefonálni. Szintén ezekben az időszakokban a vezetékes hálózatba irányuló hívások díja bruttó 30 forint.

A Domino7 díjcsomaggal a rövid szöveges üzenetek kedvelői igazán jól járnak, westeles mobilra egy üzenet a hét minden napján csupán 18 forintba kerül, más hazai mobilszolgáltató hálózatába 25 forintért küldhető SMS.

A hangposta felhívásának percdíja hétköznapokon -- péntek kivételével -- 7 és 19 óra között bruttó 20 forint, míg a többi időszakban az üzenetek díjmentesen hallgathatók meg. A Westel legújabb előre fizetett díjcsomagjával természetesen számos értéknövelt szolgáltatás -- hívószám-kijelzés, WAP, oplogó- és csengőhangletöltés, roaming, Mailmondó, MMS -- elérhető és a Domino7 kártya használója regisztrációval vagy havidíj ellenében hasznos infoSMS szolgáltatásokra fizethet elő.

Domino és Domino SMS díjcsomagot használó ügyfelek igény esetén két egyenlegfeltöltés között díjmentesen válthatnak át az új tarifacsomagra.

A Domino7 vonzó SMS díjai a kétkezes, teljes billentyűzettel és MP3 lejátszóval felvértezett Nokia 5510-essel könnyedén kihasználhatók, ráadásul a készülék 4500 forint beszélgetési lehetőséggel, Domino csomagban május 10-től csupán 34900 forintért vásárolható meg!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról