:

Szerző: roberto

2002. május 8. 10:41

Két népszerű többplatformos szoftver magyar fordítása is frissült a napokban

A Mozilla programcsomag 1.0 első kiadásra jelölt változatát (RC1) használók számára jó hír, hogy újabb nyelvi csomag jelent meg az RC1-hez. A honosítást koordináló Tímár András szerint még ez a második csomag is tartalmazhat hibákat, de a növekvő tesztelői aktivitásnak köszönhetően egyre kevesebb van belőlük. A telepítéshez szükséges XPI fájl a mozilla.fsf.hu -ról tölthető le.

Mozilla A Mozilla programcsomag 1.0 első kiadásra jelölt változatát (RC1) használók számára jó hír, hogy újabb nyelvi csomag jelent meg az RC1-hez. A honosítást koordináló Tímár András szerint még ez a második csomag is tartalmazhat hibákat, de a növekvő tesztelői aktivitásnak köszönhetően egyre kevesebb van belőlük. A telepítéshez szükséges XPI fájl a mozilla.fsf.hu-ról tölthető le.

Az elmúlt héten megjelent az OpenOffice irodai programcsomag első verziója, és a stabil kiadáshoz készült magyar fordítás sem váratott sokáig magára: a magyar szövegeket tartalmazó erőforrásfájlok frissített, negyvenedik kiadása Windowsra és Linuxra is letölthető az office.fsf.hu-ról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.