:

Szerző: roberto

2002. május 8. 10:22

Frissülő Microsoft Exchange kliens Linuxra: Ximian Evolution és Connector

[Ximian] A GNONE grafikus munkakörnyezettel és a GNOME-os programokkal foglalkozó Ximian néhány napja frissítette Evolution nevű személyi információkezelő programját. A Microsoft Outlook-szerű szoftver friss, 1.0.4-es kiadása az előző verzió megjelenése óta felfedezett kisebb hibák javításait tartalmazza. Az új verzió a www.ximian.com -ról kiindulva tölthető le különféle verziójú Debian, Mandrake, Red Hat, SuSE, Turbolinux és Yellow Dog Linux disztribúciókhoz. A Ximian Desktopot használók természetesen a Red Carpet telepítőszoftver segítségével is frissíthetik a programot.

Ximian[Ximian] A GNONE grafikus munkakörnyezettel és a GNOME-os programokkal foglalkozó Ximian néhány napja frissítette Evolution nevű személyi információkezelő programját. A Microsoft Outlook-szerű szoftver friss, 1.0.4-es kiadása az előző verzió megjelenése óta felfedezett kisebb hibák javításait tartalmazza. Az új verzió a www.ximian.com-ról kiindulva tölthető le különféle verziójú Debian, Mandrake, Red Hat, SuSE, Turbolinux és Yellow Dog Linux disztribúciókhoz. A Ximian Desktopot használók természetesen a Red Carpet telepítőszoftver segítségével is frissíthetik a programot.

További újdonság, hogy a Ximian az Evolutuion frissítése mellett kiadta a Ximian Connector 1.0.1-es változatát is, amely lehetővé teszi, hogy az Evolution teljes értékű Microsoft Exchange 2000 kliensként funkcionáljon UNIX és Linux rendszereken. A Connector kereskedelmi termék, ára felhasználónként 69 dollár.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.