:

Szerző: Ady Krisztián

2002. május 6. 12:23

Olcsóbb lett az Epson Stylus Photo 820 tintasugaras nyomtató

[ZDNet] Az Epson csütörtökön csökkentette színes nyomtatója árát: 149 dollár helyett 99 dollárért juthatunk hozzá Stylus Photo 820 tintasugaras színes fotónyomtatójához. Az olcsóbbá vált nyomtató ráadásul optikai tuningot is kapott, a törtfehér borító helyett fémszínűt mellékelnek, így a készülék jobban passzol a modern digitális kamerákhoz.

[ZDNet] Az Epson csütörtökön csökkentette színes nyomtatója árát: 149 dollár helyett 99 dollárért juthatunk hozzá Stylus Photo 820 tintasugaras színes fotónyomtatójához. Az olcsóbbá vált nyomtató ráadásul "optikai tuningot" is kapott, a törtfehér borító helyett fémszínűt mellékelnek, így a készülék jobban passzol a modern digitális kamerákhoz.

A Stylus Photo 820 nyomtató speciális fotópapírra 2880x720 képpontos felbontással képes nyomtatni, hat különböző szín (CcMmYK) segítségével nagyon jó minőséget ér el. Egy 4x6 hüvelyk méretű fotót 48 másodperc, egy 8x10 hüvelykes képet 1 perc 42 másodperc alatt nyomtat ki. A fekete-fehér, szöveges oldalakat 12 lap/perc sebességgel készíti el.

A nyomtató párhuzamos vagy USB interfésszel illeszthető a PC vagy Mac számítógéphez, Windows 98, 2000, Me, XP, Macintosh OS 8.6, 9.X és 10.X (limitált képességekkel) operációs rendszerek alatt használható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.