Szerző: roberto

2002. május 3. 08:38

Red Hat Linux 7.3: a kivétel erősíti a szabályt?

[Red Hat, MozillaQuest] Minden jel arra mutat, hogy egy régi szokást fog a Red Hat Inc. megszakítani következő disztribúciójával. Az új Red Hat Linux verziószáma ugyanis 7.3 lesz. Eddig nem lehetett tudni pontosan, hogy a Skipjack kódnéven készülő rendszer milyen verziószám alatt jelenik majd meg, sokan ugyan a 8.0-ra tippeltek, de a kiadott két béta nem tartalmazott olyan jelentős újításokat, amelyek egy verzióváltás során szokásosak, persze fel-felbukkant a 7.3-as jelölés is, ez pedig azért volt különleges, mert a Red Hat legalább öt-hat éve nem bocsátott ki hármas alverziójú rendszert.

Red Hat Linux[Red Hat, MozillaQuest] Minden jel arra mutat, hogy egy régi szokást fog a Red Hat Inc. megszakítani következő disztribúciójával. Az új Red Hat Linux verziószáma ugyanis 7.3 lesz. Eddig nem lehetett tudni pontosan, hogy a Skipjack kódnéven készülő rendszer milyen verziószám alatt jelenik majd meg, sokan ugyan a 8.0-ra tippeltek, de a kiadott két béta nem tartalmazott olyan jelentős újításokat, amelyek egy verzióváltás során szokásosak, persze fel-felbukkant a 7.3-as jelölés is, ez pedig azért volt különleges, mert a Red Hat legalább öt-hat éve nem bocsátott ki hármas alverziójú rendszert.

Nos, a találgatások végére maga a Red Hat tett pontot, ugyanis közzétette a Las Vegasban május 5-én kezdődő Networld+Interop konferenciára és kiállításra összeállított programját, amelyben az áll, hogy a Red Hat standján május hetedikén a cég termékmenedzsere, Shelly Bainter fogja bemutatni a Red Hat Linux 7.3 új tulajdonságait és lehetőségeit. A MozillaQuest információi szerint az új Red Hat disztribúció már a tükörszervereken van, de a rendszergazdákat arra kérte a vállalat, hogy tartsák vissza az anyagot a hivatalos bemutatóig.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról