Szerző: Ady Krisztián

2002. május 3. 20:01

Kaphatók az IBM új 40 GNX Enhance merevlemezei Apple és PC notebookok számára

[Yahoo] A kiegészítőket és fejlesztőcsomagokat forgalmazó Trans International bejelentette, hogy online üzletéből mától megrendelhetők az IBM új 40 GNX [X=Enhance] kódnevű, 2.5-os, 5400-as fordulatú merevlemezei. A növelt fordulatszámú merevlemezek 20 és 40 GB kapacitással vásárolhatók meg az Apple PowerBook-iBook noteszgépeihez és PC notebookokhoz.

HIRDETÉS

[Yahoo] A kiegészítőket és fejlesztőcsomagokat forgalmazó Trans International bejelentette, hogy online üzletéből mától megrendelhetők az IBM új 40 GNX [X=Enhance] kódnevű, 2.5"-os, 5400-as fordulatú merevlemezei. A növelt fordulatszámú merevlemezek 20 és 40 GB kapacitással vásárolhatók meg az Apple PowerBook-iBook noteszgépeihez és PC notebookokhoz.

Az új, 5400-as fordulatszámú meghajtók megnövelt teljesítményt nyújtanak a megszokott 9,5 mm-es vastagság mellett. A növelt sebesség mellett csökkent az energiaigény, így a merevlemezek 24/7-es, azaz 24-órás, 7-napos üzemben is használhatók. A "hagyományos" 9,5 mm-es meghajtókhoz képest növelt fordulatszám, nagyobb adatátviteli sebeség, nagyobb cache és továbbfejlesztett cache-menedzselő szoftver jellemzi a GNX sorozatot.


FireWire csatolóval

Az új merevlemezek külső egységként is kaphatók, FireWire porttal köthetők össze a számítógépekkel. A hordozható meghajtó is kitűnő adatátvitelre képes az OXFORD 911 Fire Wire - IDE bridge chip segítségével.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.