Szerző: Bodnár Ádám

2002. április 30. 10:11

Az NVIDIA számos demót adott ki, amelyek az nView technológia lehetőségeit mutatják be

Az NVIDIA oldalán több látványos bemutató található a GeForce4 sorozatban debütált nView többkijelzős technológiáról.

Az NVIDIA oldalán több látványos bemutató található a GeForce4 sorozatban debütált nView többkijelzős technológiáról.

Minden GeForce4 és Quadro4 chipben megtalálható az nView, mely a korábbi NVIDIA termékekben már régóra elérhető TwinView többkijelzős megjelenítést támogató technológia továbbfejlesztett változata. Minden chip két független, 350 MHz-es RAMDAC-kal lett ellátva, és az integrált dekódereknek köszönhetően a ma elérhető megjelenítők minden változatára -- a katódsugárcsöves monitoroktól a lapos kijelzőkön át a HDTV-kig -- képes analóg vagy digitális jel formájában képet varázsolni.

Az NVIDIA oldalán Macromedia Flash, illetve AVI videó formájában szinte mindent megtudhatunk az nView-ról, a telepítéstől és beállítástól kezdve a finomhangoláson át egészen a többmegjelenítős lehetőségekig. Egy pár kattintást mindenképp megér a dolog.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 11:38

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!