Szerző: Ady Krisztián

2002. április 29. 22:50

Hamarosan megkapják a bétatesztelők a DirectX 9 első béta verzióját...

...ami azt jelenti, hogy hamarosan újabb kiszivárogtatott, letölthető DirectX bétával vághatjuk tönkre frissiben felhúzott Windows operációs rendszerünket. A Microsoft e-mailben tudatta kiválasztott bétatesztelőivel, hogy hamarosan letölthető lesz a DirectX 9 első béta verziója.

...ami azt jelenti, hogy hamarosan újabb "kiszivárogtatott", letölthető DirectX bétával vághatjuk tönkre frissiben felhúzott Windows operációs rendszerünket. A Microsoft e-mailben tudatta kiválasztott bétatesztelőivel, hogy hamarosan letölthető lesz a DirectX 9 első béta verziója.

A DirectX új verziójának végleges változata 2003 elején várható, s ismét egy sor újdonságot fog tartalmazni. Az ATi és NVIDIA következő generációs chipjeibe implementált Pixel és Vertex Shader 2.0 funkciók mellett várhatóan a Matrox nemrég bemutatott Displacement Mapping eljárását is támogatni fogja. Az új DirectX egyes hírek szerint 40 bitre lép tovább a színek terén is.

Az első béta verzió pontos megjelenési ideje még nem ismert, de az e-mail kiküldéséből következtetve 1 hónapon belül várható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról