:

Szerző: roberto

2002. április 29. 19:51

A StarOffice 6.0 helyett OpenOffice lesz a SuSE Linux 8.0 magyar kiadásában is

[SuSE Magyarország] A SuSE Linux Magyarország ma sajtóközleményt adott ki, amelyben megerősíti a ZDNet SuSE Linux 8-ról szóló információit. Az operációs rendszer nem fogja tartalmazni a StarOffice 6.0 irodai programcsomagot, mert az jelentősen megnövelné a termék árát. A közlemény azt is megerősíti, hogy a telepítő CD-ken a StarOffice 5.2-es verziója és az OpenOffice rajta lesz.

SuSE Magyarország[SuSE Magyarország] A SuSE Linux Magyarország ma sajtóközleményt adott ki, amelyben megerősíti a ZDNet SuSE Linux 8-ról szóló információit. Az operációs rendszer nem fogja tartalmazni a StarOffice 6.0 irodai programcsomagot, mert az jelentősen megnövelné a termék árát. A közlemény azt is megerősíti, hogy a telepítő CD-ken a StarOffice 5.2-es verziója és az OpenOffice rajta lesz. A magyar felhasználókat az ügy alig érinti, hiszen a StarOffice 6.0 nem honosított szoftver, és a SuSE Linux 8.0 hamarosan megjelenő magyar kiadásában az OpenOffice magyarított változatát és magyar szóellenőrző programot is találhatnak a felhasználók.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 20:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.