:

Szerző: roberto

2002. április 29. 16:38

Készül a KOffice 1.2 a KDE 3.0-hoz

K Desktop Environment[KDE News] A KDE Projekt az elmúlt hét végén jelentette be a KDE 3.0-hoz készülő, a Qt lib hármas verzióján alapuló KOffice irodai programcsomag 1.2-es verziójának első bétáját. A jelenlegi ütemterv szerint a KOffice 1.2 valamikor szeptemberben lesz kész, a mostani kiadás elsősorban a fejlesztők és a csomag tesztelésével foglalkozók számára készült. Az újdonságok részletes listája a bejelentés szövegében olvasható, a legfontosabb ezek közül talán a csomag új eleme, a KThesaurus. A Conectiva (7.0-8.0), Mandrake (8.0-8.2) és SuSE (7.0-8.0) Linuxokhoz fordított próbacsomagok és a forráskód a download.kde.org-ról tölthetőek le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.