Szerző: roberto

2002. április 19. 08:51

Tesztelhető az Opera 6.0 for Linux második bétája

[Opera] Az Opera Software tegnap jelentette be, hogy elérhetővé tették az Opera 6.0 for Linux második bétáját, a közlemény szerint a böngésző elődjénél gyorsabban rendereli a weboldalakat. A fejlesztők jelenleg az ázsiai nyelvek támogatását finomítják, a végleges linuxos verzióval tökéletesen használhatóak lesznek az ázsiai weboldalak is. A Opera 6.0 for Linux második bétája a www.opera.com -ról tölthető le.

Opera Software[Opera] Az Opera Software tegnap jelentette be, hogy elérhetővé tették az Opera 6.0 for Linux második bétáját, a közlemény szerint a böngésző elődjénél gyorsabban rendereli a weboldalakat. A fejlesztők jelenleg az ázsiai nyelvek támogatását finomítják, a végleges linuxos verzióval tökéletesen használhatóak lesznek az ázsiai weboldalak is. A Opera 6.0 for Linux második bétája a www.opera.com-ról tölthető le.

A norvég cég egyúttal arról is beszámolt, hogy az Opera 5.0 for Linux letöltéseinek és telepítéseinek száma meghaladta az egymilliót. Dean Kakridas, az Opera Software desktop termékek részlegének alelnöke elmondta, hogy az Opera 5.0 linuxos verzióját hatalmas lelkesedéssel fogadták a felhasználók, és nem várnak kevesebbet az Opera 6.0 linuxos verziójától sem; számítanak arra, hogy az Opera különösen erős lesz az ázsiai és csendes-óceáni térségben, hiszen az Opera Software szorosan együttműködik kínai, koreai és japán partnereivel a böngésző fejlesztési munkái során.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról