Szerző: roberto

2002. április 19. 08:23

Letölthető a Mozilla első kiadásra jelölt verziója

[Mozilla.org] Megjelent a Mozilla böngészőszoftver-csomag első kiadásra jelölt verziója. Meglepő módon több új, a csomagban eddig nem szereplő lehetőség is helyet kapott az 1.0 RC1-ben, ezek közül itt csak két új lehetőségre szeretném felhívni a felhasználók figyelmét: a HTML-szerkesztőből -- ha már előzetesen beállítottuk -- egyetlen gombnyomással menthetjük weboldalainkat közvetlenül a szerverre; a másik kiemelt újdonság pedig a beállítások ablak minimális fontméretet szabályozó opciója, az itt beállított értéknél kisebb betűmérettel nem fogunk a böngészés során találkozni.

Mozilla[Mozilla.org] Megjelent a Mozilla böngészőszoftver-csomag első kiadásra jelölt verziója. Meglepő módon több új, a csomagban eddig nem szereplő lehetőség is helyet kapott az 1.0 RC1-ben, ezek közül itt csak két új lehetőségre szeretném felhívni a felhasználók figyelmét: a HTML-szerkesztőből -- ha már előzetesen beállítottuk -- egyetlen gombnyomással menthetjük weboldalainkat közvetlenül a szerverre; a másik kiemelt újdonság pedig a beállítások ablak minimális fontméretet szabályozó opciója, az itt beállított értéknél kisebb betűmérettel nem fogunk a böngészés során találkozni.

A friss szoftvert szokás szerint több operációs rendszerre is lefordították, a forráskód mellett Windowshoz, Linuxhoz, MacOS-hez, OpenVMS-hez és OS/2-höz készült csomagokat tölthetünk le a mozilla.org-ról.

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, a friss HWSW weekly adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

a címlapról